TINE® Smør er kjernet av fersk fløte, og blir brukt av kokker og matelskere på grunn av sin gode smak og evne til å løfte fram andre smaker.
Oppskriftene på hjemmelaget saus finner du på TINE Kjøkken
En god saus er halve måltidet! Så glem posesausen, hjemmelaget saus er ikke vanskelig!
Lurer du på hvordan du bruker smør i matlagingen? Kokkene fra landslaget viser deg
-
Slik hever du smaken på suppen
Sjømatkokken Adrian Løvold viser deg hvordan du enkelt gjør at suppen smaker enda bedre.
Les mer -
Slik lager du gratineringssmør
Kjøkkensjef Christian Andre Pettersen ved Mondo i Sandnes viser deg hvordan du lager gratineringssmør.
Les mer -
Slik lager du Hollandaisesaus
Sølvvinner i Bocuse d'Or 2017 Christopher W. Davidsen viser deg hvordan du lager Hollandaisesaus.
Les mer -
Slik lager du pisket smør
Landslagskokken Jan-Erik Hauge viser deg hvordan du lager pisket smør.
Les mer -
Slik lager du skalldyrsmør
Sous chef Øyvind Bøe Dalelv ved Statholdergaarden i Oslo viser deg hvordan du lager skalldyrsmør.
Les mer -
Slik steker du med smør
Gunnar Hvarnes, tidligere kaptein på det norske kokkelandslaget og bronsevinner i Bocuse d'Or, viser deg hvordan du steker med smør.
Les mer
Bakeriet i Lom deler sine gode bakeoppskrifter med deg
Bakeriet i Lom er blitt stedet "alle" stopper på vei over Sognefjellet til og fra Vestlandet. Morten Schakenda brenner for god bakst, og mener at alle kan bake. Her finner du oppskrifter på boller, brød, scones, pizzasnurrer, cookies, alt det et bakehjerte måtte begjære.
Les mer