Forsidebilde Bakeriet i Lom
Håndkle
BladBlad

Bakeoppskrifter fra Lom

Bakeriet i Lom, med Morten Schakenda i spissen, deler sine gode bakeoppskrifter med deg.

Bakeriet i Lom er blitt stedet "alle" stopper på vei over Sognefjellet til og fra Vestlandet. Morten Schakenda brenner for god bakst, og mener at alle kan bake. Her finner du oppskrifter på boller, brød, scones, pizzasnurrer, cookies, alt det et bakehjerte måtte begjære.

 1. Fletteloff fra Bakeriet i Lom

  Fletteloff fra Bakeriet i Lom

  1. fylt stjerne
  2. fylt stjerne
  3. fylt stjerne
  4. fylt stjerne
  5. tom stjerne
  Loff er loff. Er det egentlig det? Bakeriet i Lom har laget en loff som gjør seg ekstra godt hvis du skal ha selskap, eller bare vil ha et flott brød på bordet. Denne oppskriften viser deg trinn for trinn hvordan du lager en god fletteloff. For å få til et godt resultat bør du elte deigen lenge og bruke gode råvarer, som vårt eget TINE Ekte Smør. Av denne oppskriften får du 2 fletteloff.
  120 min
  Middels
  Comments_icon
  6
 2. Kanelknuter fra Bakeriet i Lom

  Kanelknuter fra Bakeriet i Lom

  1. fylt stjerne
  2. fylt stjerne
  3. fylt stjerne
  4. fylt stjerne
  5. tom stjerne
  Hvert år stopper tusenvis av nordmenn innom det lille bakeriet i Lom for å smake på Morten Schakendas nydelige kanelknuter og annen god gjærbakst. For å få til et godt resultat, sier han at du må elte deigen lenge og bruke gode råvarer. Nå kan også du lage saftige og velsmakende kanelknuter basert på bakeriets egen oppskrift. Av denne oppskriften får du ca 12 store boller.
  120 min
  Enkel
  Comments_icon
  76

Produkter

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat