Tine Pultost Lillehammer har en skarp og fyldig smak. Pultost har mye protein og kun 1 % fett.
-
Pultost er utmerket som pålegg. Den smaker godt sammen med kokte eller bakte poteter, rømme og flatbrød.
-
pasteurisert skummet melk, karve*, salt, gjærkultur, syrekultur. *Krydderet er bestrålt.
-
Inneholder melk eller produkter framstilt av melk
-
energi 734 kJ ( 173 kcal) fett 1,0 g -hvorav mettede fettsyrer 0,6 g karbohydrat 0 g -hvorav sukkerarter 0 g protein 41 g salt 2,3 g pantotensyre 1,6 mg molybden 11 µg kalsium 180 mg (23 %') riboflavin 0,89 mg (64 %') vitamin B12 0,94 µg (38 %') fosfor 630 mg (90 %') sink 3,4 mg (34 %') selen 24 µg (44 %') jod 42,0 µg (28 %') biotin 32 µg (64 %') ' av referanseverdien Naturlig laktosefri (< 0,01 g laktose pr. 100 g ost).
-
Kjølevare 0 °C - 4 °C.
-
- Beger 230 g