Oppskrift på Ostegratinert taco med biffstrimler, guacamole og grillet mais-salsa

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ostegratinert taco med biffstrimler, guacamole og grillet mais-salsa

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Grill maiskolbene raskt på varm grill eller i en grillpanne. Skjær av maiskornene. Finhakk chili, snitt vårløk og del tomater i biter.

  2. Bland alle ingrediensene til salsaen og press over limesaft.

  3. Mos avokado med en gaffel eller stavmikser. Finhakk chili og vend inn. Smak til med limesaft, tabasco, salt og pepper.

  4. Sett ovnen på 220 °C. Fres kjøttet i smør i en varm panne så det blir godt brunet på alle kanter, men beholder en rå kjerne. La kjøttet hvile og skjær i tynne skiver.

  5. Fordel kjøtt på torillalefser, ha på revet ost og gratiner i ovnen i ca. 5 minutter. Server med guacamole og grillet mais-salsa.