Oppskrift på Fransk løksuppe
16

Fransk løksuppe

(107)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gratinert med ost og litt timian på toppen kan du servere denne enkle løksuppen både til hverdags og fest.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfaste suppeboller

Ingredienser

2 stkstore løk grovhakket
4 spiseskjeTINE Meierismør
7 ½ desilitervann
1 stkhønsebuljongterning
4 skiverloff ristet
150 gramJarlsberg® Revet

Slik gjør du det

  1. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
  2. Fres løk blank i smeltet smør. Ha i varmt vann og buljongterning og la suppen koke i ca. 5 minutter.

    Tips:

    Du kan også bruke grønnsaks- eller storfebuljong.

  3. Fordel suppen i suppebollene. Legg loffskive på toppen. Dryss på ost og gratiner suppen under grillen i stekeovnen i ca. 5 minutter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften