Oppskrift på Lasagne med kylling og squash
5

Lasagne med kylling og squash

(42)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Lasagne kan også lagets enkelt, slik som denne varianten av lasagne med kylling, squash og pesto.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form

Ingredienser

4 stkkyllingfileter
2 stksquash
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
3 spiseskjepesto
1 teskjesalt
¼ teskjepepper
400 gramhakkede hermetiske tomater
250 gramlasagneplater, gjerne fullkorn
1 desiliterrevet Norvegia® Lettere eller annen god hvitost

Ved servering

100 gramruccola (kan sløyfes)

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 225°C.
  2. Skjær kyllingfilet i tynne strimler og på en annen fjøl skjær squash i ca 1 cm brede skiver.
  3. Stek kyllingen i smør påmiddels varme i 4–5 minutter, og rør i pesto. Smak til med salt og pepper.
  4. Stek squashskivene i litt smør og krydre med litt salt og pepper. Hell litt av de hermetiske tomatene i bunnen av en ildfast form.
  5. Legg lasagneplater, kylling, squash og tomat lagvis. Strø revet ost på toppen. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
  6. Pynt lasagnen med ruccola på toppen.

Tips:

Hvis du ikke har lasagneplater, kan du lage denne lasagnen med skiver av squash mellom lagene i stedet. Bruk da en ostehøvel og skjær lange skiver av grønnsaken. Det smaker kjempegodt!

Kommentarer

Produkter i oppskriften