Norvegia® Lettost 16% fett

Norvegia® er en klassiker i norske kjøleskap, og Norges mest spiste ost. Alle har et forhold til den milde gode smaken av Norvegia®, og for de aller fleste av oss er dette et godt forhold som varer hele livet. Norvegia Lett har fortsatt den milde, gode smaken av Norvegia®, bare mindre fett. Osten nytes gjerne på et deilig knekkebrød eller på toppen av en omelett.

Norvegia® Lett er et alternativ for deg som ønsker den milde gode Norvegia-smaken – men med mindre fett. Norvegia® Lett er merket med nøkkelhull og inneholder kun 16 % fett. Norvegia® Lett er lagret i 4 måneder før den finner veien til ditt kjøleskap. Norvegia® Lett har samme bruksområder som de andre variantene, og passer godt både som terninger, en deilig salat eller revet i en lun omelett.

Norvegia® er naturlig fri for laktose

  • Visste du at Norvegia® er naturlig fri for laktose? 
  • Og at Norvegia® har vært naturlig laktosefri i over 100 år

8 av 10 gjettet feil! Se filmen - hvilke av matvarene er laktosefrie?

Vinner av Norvegia® sin påskekonkurranse

Vi gratulerer Lisa fra Haugesund som vinner av Norvegia® sin påskekonkurranse. Med blant annet disse bildene sjarmerte hun hele juryen og får ett års forbruk av Norvegia®.

Oppskrifter og osteinspirasjon

Ostesmørbrød, ostefat og andre oppskrifter på fristelser med Norvegia® finner du her

Historien til Norvegia®

Smaken har satt en standard for hvordan vi nordmenn syns en gulost skal smake.