Kylling- og spinatlasagne

Kylling- og spinatlasagne

5
70
Enkel45 min
Her har du en oppskrift på en lekker og god lasagne laget med kylling, spinat og en frisk saus med eplejuice.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. 2

    Skjær kylling i smale strimler. Fres kyllingstrimlene i smør i ca. 5 min. Strø over grillkrydder. Ta det opp av stekepannen og la det vente.

  3. 3

    Fres spinat i 1 ss smør under omrøring i ca. 3 min, til all væsken har kokt inn.

  4. 4

    Kok fløte og eplejuice i en kjele i ca. 5 min. Er sausen tynn, tykner du med litt maisenna rørt ut i litt vann.

  5. 5

    Hell litt saus i bunnen av en ildfast form. Legg lasagneplater lagvis med kylling, spinat, ost og saus i formen. Hell saus øverst og strø over litt ost på toppen.

  6. 6

    Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter. La den avkjøles litt før servering.

Tips

Bacon smaker også godt i denne lasagnen.

Del denne oppskriften: