Oppskrift på Kylling- og spinatlasagne, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kylling- og spinatlasagne

Her har du en oppskrift på en lekker og god lasagne laget med kylling, spinat og en frisk saus med eplejuice.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bacon smaker også godt i denne lasagnen.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Skjær kylling i smale strimler. Fres kyllingstrimlene i smør i ca. 5 min. Strø over grillkrydder. Ta det opp av stekepannen og la det vente.

  3. Fres spinat i 1 ss smør under omrøring i ca. 3 min, til all væsken har kokt inn.

  4. Kok fløte og eplejuice i en kjele i ca. 5 min. Er sausen tynn, tykner du med litt maisenna rørt ut i litt vann.

  5. Hell litt saus i bunnen av en ildfast form. Legg lasagneplater lagvis med kylling, spinat, ost og saus i formen. Hell saus øverst og strø over litt ost på toppen.

  6. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter. La den avkjøles litt før servering.

Lignende oppskrifter