Oppskrift på Lasagne med torsk og Jarlsberg

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Lasagne med torsk og Jarlsberg®

Her er en oppskrift på en lekker lasagne med torsk, ostesaus og en fyldig tomatsaus med urter.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Du må gjerne bytte ut torsk med for eksempel laks i denne lasagnen.

Slik gjør du

  1. Sett på stekeovnen på 180 °C. Finn frem en ildfast form.

Tomatsaus:

  1. Fres løk og hvitløk i olje til de er gylne. Tilsett tomatpuré og hakket tomat. La dette småkoke i 15 minutter. Tilsett frisk basilikum og salvie, og smak til med olivenolje, sukker, salt og nykvernet sort pepper.

Ostesaus:

  1. Smelt smør og tilsett mel. Spe med melk, rør godt, og la sausen småkoke i 15 minutter. Rør inn Jarlsberg®, og la osten smelte i den varme sausen. Smak til med salt og pepper.

  2. Legg fisk, tomatsaus, pastaplater og ostesaus lagvis i en godt smurt ildfast form, gjerne i tre lag. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 25 minutter. Når det gjenstår 10 minutter av steketiden, strør du revet Jarlsberg over lasagnen.

  3. Skyll salat og server til lasagnen.

Lignende oppskrifter