Oppskrift på Ostebaguett med Norvegia

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ostebaguett med Norvegia

Oppskrift på en nydelig baguett stekt i ovn, snittet og fylt med chili - og hvitløkssmør, pepperoni og drysset med saftig ost og friske urter. Dette er virkelig kosemat med stor K!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bruker du en baguett som ikke er stekt, forstek denne ca. 5 minutter. Ønsker du en mildere smak kan du droppe chili i smøret. Pepperoni kan fint erstattes av en annen smaksrik pølse eller stekt bacon. 

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Skjær dype snitt i baguettene, men ikke helt gjennom.

  3. Press hvitløk, finhakk frisk oregano. Press saften av sitronen. Riv ost eller bruk ferdig revet.

  4. Bland smør, chili, hvitløk, oregano og sitron godt sammen.

  5. Fordel smør over baguettene og litt ned i snittene. Dryss over pepperoni og ost.

  6. Stekes midt i ovnen ca. 7 minutter, til osten har smeltet.