Oppskrift på Good Old Duck ostesmørbrød

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Good old Duck

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Dette er en luksusversjon av et ostesmørbrød med ingredienser som andebryst, fennikel og fikenmarmelade. Det er ikke rart at dette ostesmørbrødet vant konkurransen "Norges beste ostesmørbrød". Vinneren er innsendt av Rene Gerrist.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225 °C.

  2. Legg andebrystene med fettsiden ned i pannen og stek i eget fett. Del andebrystet i skiver og stek etter ønske. Ønsker du mer smak på focacciaen, steker du focacciaskiven i samme panne som du har stekt anden i for å få med all den gode smaken.

  3. Skjær fenikkel i skiver.

  4. Legg fennikel, andebryst, fikenmarmelade og Norvegia® Vellagret oppå focacciaen. Stek det i stekeovnen til osten er smeltet og har fått en fin gyllen farge. Server.