Oppskrift på Flatbread-pizza med pære, brie og bacon

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Flatbread-pizza med pære, brie og bacon

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

Flatbread er den trendy – og enkle – måten å servere pizza på. Vi har valgt en deilig kombinasjon av søt, karamellisert pære, salt bacon og smeltet brie.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 220 °C og dekk en stekeplate med bakepapir. Legg på nanbrødene.

  2. Stek baconskivene sprø og gylne i en varm stekepanne og la renne av seg på litt kjøkkenpapir.

  3. Del pæren i tynne båter og karamelliser i baconfettet sammen med brunt sukker, kanel og salt, ca. 5 minutter.

  4. Pensle nanbrødene med olivenolje. Skjær rødløk i tynne båter og fordel utover. Ha på karamelliserte pærer og brie i tynne skiver. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter. Topp med bacon og rucola og server.