Nyheter

TINEfotballskole viktig for barneidretten

TINE Fotballskole viktig for barneidretten gjennom pandemien 55 000 fotballglade barn har deltatt på over 350 fotballskoler rundt om i hele Norge, ifølge ferske tall.

TINE Digital Fotballskole

Når TINE Fotballskole for 23. år på rad går av stabelen denne sommeren, er det med et nytt digitalt tilbud ved siden av den tradisjonelle skolen. TINE og Fotballforbundet håper med den digitale fotballskolen at enda flere barn og unge får ta del i fotballgleden.

Digital verktøykasse utviklet for TINE Fotballskole

TINE Fotballskole nærmer seg. I likhet med tusenvis av barn gleder klubbene og vi oss til å starte opp årets fotballskolesesong.

Koronaviruset: Gjennomføring av TINE Fotballskole

Norges Fotballforbund og TINE følger de offisielle anbefalingene fra Folkehelseinstituttet når årets TINE Fotballskoler gjennomføres.

TINE Fotballskole utdanner fremtidens keepere

Med egen TINE-keeperløype ønsker TINE og NFF at flere skal få prøve seg som keepere under TINE Fotballskole. Oppmerksomhet rundt keeper-rollen er viktig for rekrutteringen.

IL ROS er Årets TINE Fotballskole i Buskerud

IL ROS er en av totalt 18 klubber som ble Årets TINE Fotballskole.

Dette er årets 18 vinnere!

18 klubber kan smykke seg med tittelen Årets TINE Fotballskoler. Vi gratulerer vinnerne med flott innsats!

TINE Fotballskole støtter Fair Play

Fair Play er mer enn gule og røde kort. Fair Play handler om hvordan vi oppfører oss mot hverandre, både på og utenfor banen!

TINE Fotballskole er også for barn med funksjonsnedsettelser

TINE Fotballskole skal være for alle, og derfor har vi en egen treningsmodul for å sikre at fotballskolen også er for barn med funksjonsnedsettelser.

TINE Fotballskole jobber for flere jenter i fotballen

Mange arrangører melder om minst 40 prosent jenteandel blant deltakere og trenere.