TINE Digital Fotballskole

Når TINE Fotballskole for 23. år på rad går av stabelen denne sommeren, er det med et nytt digitalt tilbud ved siden av den tradisjonelle skolen. TINE og Fotballforbundet håper med den digitale fotballskolen at enda flere barn og unge får ta del i fotballgleden.

Tradisjonsrik fotballmoro i nytt format

I år lanseres en digital versjon av fotballskolen som gjør at enda flere kan ta del i idrettsgleden – uansett hvor de er.

- Det er første gang vi prøver oss på en digital fotballskole og vi er spente på reaksjoner og tilbakemeldinger på årets nyhet. Vi håper tilbudet vil gjøre at enda flere barn og unge finner gleden i det å leke med ball og kanskje blir inspirert til å lage noe god mat før og etter trening, samtidig som de kan lære seg noen nye triks i løpet av sommeren, sier Ann Kristin Syversen, sponsorsjef i TINE

Den digitale fotballskolen er en nettløsning som er tilpasset barn og unge og er en kombinasjon av oppgaver som skal gjennomføres fysisk og digitalt. Øvelsene har stor variasjon og byr på både basis trening og utfordringer.

Lærerik og morsom sommeraktivitet

Årets sommerferie ligger an til å bli tidenes hjemme-sommer, og TINE og Fotballforbundet tror mange familier søker nye måter å aktivisere barna på gjennom en lang sommersesong.

– Dette er et opplegg som både skal være lærerikt og morsomt, som ikke krever masse utstyr eller ressurser. Hvem som helst kan benytte seg av løsningen helt gratis, uansett hvor de er, og om man har vært med på den tradisjonelle fotballskolen eller ikke. Vi håper tilbudet kan holde barna aktive i noen timer om dagen, forteller Alf Hansen, Direktør Utvikling og aktivitet i Norges Fotballforbund.  

Landslagsspiller Cecilie Fiskerstrand startet selv det som har blitt en lysende karriere på nettopp TINE Fotballskole. Hun syns et digitalt fotballunivers er et flott initiativ.

– At enda flere får muligheten til å ta del i fotballgleden, også digitalt, syns jeg er utrolig bra. Jeg tror det er en ypperlig måte å nå nye barn og unge på, som kanskje ikke har deltatt på den fysiske fotballskolen før. Og for de som allerede har fotballdilla, er den digitale fotballskolen perfekt å gjennomføre ved siden av den fysiske skolen for å lære seg enda mer om denne fantastiske sporten, sier hun.

Slik deltar man på den digitale fotballskolen:

Søk opp TINE Digital Fotballskole på Facebook og bli med på arrangementet. Her vil det komme nyttig informasjon og konkurranser i sommer. TINE Digital Fotballskole vil være tilgjengelig mellom 30.juni og 2.august i år.

Direkte link til Facebook arrangementet finner du HER

Direkte link til TINE Digital Fotballskole finner du HER