Årets fokusområder

I år blir det fokus på kosthold, få med flere jenter og øke kompetanse på trenere.

Kosthold

For kropper i vekst og utvikling er det viktig med en god måltidsrytme som bidrar til regelmessig energipåfyll gjennom hele dagen. En god frokost med riktig energipåfyll før trening er med å øke og bedre mestringsfølelsen og vil også bidra til at barna har det gøy fordi de har energi til å gjennomføre flere timer med aktivitet. Det er også viktig med en god lunsj og vi deler flere tips med klubbene om hva de kan servere til både lunsj og som mellommålttid på TINE Fotballskole.

Øke jenteandelen i fotballen

Det er viktig for både NFF og TINE og sette fokus på å få flere kvinner og jenter i fotballen, derfor ønsker vi at TINE Fotballskole skal være en rekrutteringsarena for å få med flere jenter som trenere og deltagere. Vi ønsker at klubbene skal styrke sin jobb for å øke andelen jenter, og derfor har vi økt jenteandel både på trener - og deltagersiden som fokusområde på årets TINE Fotballskole

Trenerkompetanse

Vi har i år et nytt fokusområde på Trenerkompetanse. Vi ønsker at alle trenere som er med på TINE Fotballskole skal få en god opplæring i hva det vil si å være trener. Derfor vil vi i år legge ekstra vekt på trenerens kompetanse og rolle under TINE Fotballskole.