TINE Fotballskole feirer 25-års jubileum i 2022

TINE Fotballskole feirer i år 25 år, og i den forbindelse vil de første 25 klubbene som melder seg på få et nett med nye fotballer.

Siden oppstarten i 1998 har TINE og NFF arrangert TINE Fotballskole for over 1,5 millioner barn i hele Norge. I år fyller fotballskolen 25 år, og alle klubber tilsluttet NFF kan søke om å arrangere i 2022. 

Søknadsfristen for å arrangere TINE Fotballskole er 15. mars og vi har et begrenset antall plasser. Det er "førstemann til mølla"-prinsippet, så det gjelder å være tidlig ute.

Les mer om hvordan du søker her

Årets fokusområder er:

- Kosthold
- Øke jenteandelen i fotballen blant trenere og deltakere
- Trenerkompetanse

I tillegg er det et ønske om at klubbene legger til rette for å inkludere barn med funksjonsnedsettelser. TINE Fotballskole skal være en plass for alle barn og det er flere TINE Fotballskoler som har gode erfaringer med å inkludere alle barn.

- TINE Fotballskole har vært et eventyr for norsk fotball, og vi er svært glade for samarbeidet vi har hatt med TINE i hele 25 år. Hvert år får tusenvis av barn og unge et godt sportslig tilbud og en sosial og trygg arena å være på. I tillegg til å være et morsomt og godt aktivitetstilbud, så bidrar også TINE Fotballskole på prioriterte områder i handlingsplanen, som for eksempel økt jenteandel, sier fotballpresident Terje Svendsen.

- TINE Fotballskole genererer også viktige inntekter til klubbene. Halvannen million deltakere og over en milliard i klubbinntekter siden starten er et bevis på det. Vi ser frem til ytterligere samarbeid i årene som kommer og håper så mange klubber som mulig melder seg på for 2022-sesongen, fortsetter han.

- Vi er utrolig stolte av samarbeidet med NFF og TINE Fotballskole som i år feirer 25-årsjubileum. For TINE er det en helt opplagt kobling mellom et sunt og variert kosthold og fysisk aktivitet, og gjennom TINE Fotballskole får vi være med å bidra til gode vaner rundt fysisk aktivitet for barn og unge over hele landet, sier sponsorsjef i TINE Ann-Kristin Syversen.