
Bakeoppskrifter fra Lom
Bakeriet i Lom deler sine gode bakeoppskrifter med deg.
Bakeriet i Lom er blitt stedet "alle" stopper på vei over Sognefjellet til og fra Vestlandet. Her finner du oppskrifter på boller, brød, scones, pizzasnurrer, cookies, alt det et bakehjerte måtte begjære.

Pizza på en snurr fra Bakeriet i Lom
Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode pizzasnurrer. Hvert år selges tusenvis av boller og brød over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du ca 10-12 pizzasnurrer. God fornøyelse!

Boller med rosiner fra Bakeriet i Lom
Hvert år selges tusenvis av boller over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du ca 20 boller. God fornøyelse!

Horn fra Bakeriet i Lom
Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode horn. Det er lettere å lage horn enn du skulle tro, og de smaker helt fantastisk. For å få til et godt resultat bør du elte deigen lenge og bruke gode råvarer, som vårt eget TINE Meierismør. Av denne oppskriften får du 16 horn.

Powerboller fra Bakeriet i Lom
Disse bollene kunne like gjerne hett turboller, men vi synes det var tøffere med powerboller. Enten kan du spise dem slik de er, eller dele dem i to med smør og brunost. Hvert år selges tusenvis av boller over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du ca 20 powerboller. God fornøyelse!

Kanelknuter fra Bakeriet i Lom
Hvert år stopper tusenvis av nordmenn innom det lille bakeriet i Lom for å smake på Morten Schakendas nydelige kanelknuter og annen god gjærbakst. For å få til et godt resultat, sier han at du må elte deigen lenge og bruke gode råvarer. Nå kan også du lage saftige og velsmakende kanelknuter basert på bakeriets egen oppskrift. Av denne oppskriften får du ca 12 store boller.

Fletteloff fra Bakeriet i Lom
Loff er loff. Er det egentlig det? Bakeriet i Lom har laget en loff som gjør seg ekstra godt hvis du skal ha selskap, eller bare vil ha et flott brød på bordet. Denne oppskriften viser deg trinn for trinn hvordan du lager en god fletteloff. For å få til et godt resultat bør du elte deigen lenge og bruke gode råvarer, som vårt eget TINE Ekte Smør. Av denne oppskriften får du 2 fletteloff.

Skoleboller fra Bakeriet i Lom
Kongen av boller må jo være skoleboller (skolebrød)! Hvert år selges tusenvis skoleboller over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. God fornøyelse!

Cookies fra Bakeriet i Lom
Hvert år selges tusenvis av boller, brød og cookies over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du ca 20 store, lyse cookies. God fornøyelse!

Skillingsboller fra Bakeriet i Lom
Hvert år selges tusenvis av boller over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du ca 20 skillingsboller. God fornøyelse!

Scones fra Bakeriet i Lom
Hvert år selges tusenvis av boller, brød og scones over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du ca 16 scones. God fornøyelse!

Grovbrød fra Bakeriet i Lom
Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode grovbrød. Hvert år selges tusenvis av brød over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du enten 3 små eller 2 store brød. God fornøyelse!

Rundstykker fra Bakeriet i Lom
Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode rundstykker. Hvert år selges tusenvis av rundstykker over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du ca 20 rundstykker. God fornøyelse!