Scones fra Bakeriet i Lom
Enkel
1t
Hvert år selges tusenvis av boller, brød og scones over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du ca 16 scones. God fornøyelse!
3.8
(404)

Porsjoner
16
Scones fra Bakeriet i Lom
750 g
hvetemel
3 ss
bakepulver
125 g
TINE® Meierismør (romtemperert)
75 g
sukker
½ stk
sitron
½ stk
appelsin
400 g
rosiner
300 g
valnøtter
5 dl
TINE® Kefir Økologisk eller kulturmelk
Pensling
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
#1: For å få det beste resultatet på baksten, er det viktig at alle ingrediensene har cirka samme temperatur. Husk derfor å ta ut smøret en liten stund før slik at det rekker å romtemperere seg.
#2: Hvis du ikke er glad i nøtter og rosiner, kan du lage scones uten.










