Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Pizzasnurrer fra Bakeriet i Lom

Enkel
1t 30min

Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode pizzasnurrer. Hvert år selges tusenvis av boller og brød over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du ca. 10-12 pizzasnurrer. God fornøyelse!

4
(672)
Pizzasnurrer fra Bakeriet i Lom

porsjoner

12

Pizzasnurrer fra bakeriet i lom

700 g
hvetemel (ca)
4.5 dl
vann
25 g
fersk gjær
1 ss
olivenolje
½ ts
salt

Fyll

2 dl
ferdig pizzasaus
100 g
kokt skinke
200 g
TINE® Ekte Revet Ost Original eller annen revet ost
6 ss
basilikum eller andre friske urter

Slik gjør du

Forheving

Fyll

  1. Trinn 1: Slik lager du pizzasnurrer fra Bakeriet i Lom
  2. Trinn 2: Slik lager du pizzasnurrer fra Bakeriet i Lom
  3. Trinn 3: Slik lager du pizzasnurrer fra Bakeriet i Lom
  4. Trinn 4: Slik lager du pizzasnurrer fra Bakeriet i Lom
  5. Trinn 5: Slik lager du pizzasnurrer fra Bakeriet i Lom

Tips

Den aller luftigste gjærbaksten får du ved å la deigen eltes lenge (gjerne minst 15 minutter) i en elte- eller kjøkkenmaskin!

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter