Kremet rogrønnsakssuppe med TINE Crème Fraiche

TINE Lett Crème Fraîche 10 %

TINE Crème Fraîche Lett 10 % kan kokes, har myk og fyldig konsistens og en frisk, syrlig smak. Crème Fraîche kan erstatte rømme i bakverk dersom dette er ønskelig. Crème fraîche kan også fryses, men endrer konsistens etter tining, og er da best egnet til bruk i for eksempel kaker, brøddeiger, vafler osv.

Jente leser på innholdsfortegnelsen på forskjellige begre

Hva er forskjellen mellom rømme og Crème Fraîche?

  • TINE Seterrømme og TINE Crème Fraîche er i utgangspunktet like, begge produktene er pasteurisert, homogenisert og syrnet og inneholder 35 g fett/100 g.
  • Forskjellen er at TINE Crème Fraîche er homogenisert ved et høyere trykk og egner seg derfor bedre i varme retter uten at den skiller seg.

Merkevarer