Kremet rogrønnsakssuppe med TINE Crème Fraiche

TINE Lett Crème Fraîche 10 %

TINE Crème Fraîche Lett 10 % kan kokes, har myk og fyldig konsistens og en frisk, syrlig smak. Crème Fraîche kan erstatte rømme i bakverk dersom dette er ønskelig. Crème fraîche kan også fryses, men endrer konsistens etter tining, og er da best egnet til bruk i for eksempel kaker, brøddeiger, vafler osv.

TINE Crème Fraîche hever smaken i varme retter som for eksempel supper, sauser og gryteretter. Den er kremet, rund og ypperlig til koking.

Jente leser på innholdsfortegnelsen på forskjellige begre

Hva er forskjellen mellom rømme og Crème Fraîche?

  • TINE Seterrømme og TINE Crème Fraîche er i utgangspunktet like, begge produktene er pasteurisert, homogenisert og syrnet og inneholder 35 g fett/100 g.
  • Forskjellen er at TINE Crème Fraîche er homogenisert ved et høyere trykk og egner seg derfor bedre i varme retter uten at den skiller seg.

Merkevarer