Biehus fra Sunniva

Hjem til naturen

Sunniva® og Miljøagentene lanserer Hjem til Naturen – en nasjonal dugnad hvor vi oppfordrer alle til å sette opp biehus, slik at biene har flest mulig steder å bo og få barn. Les mer her

Slik lager du ditt eget biehus

Har du lyst å lage ditt eget biehus? Her gir vi deg veiledning til hvordan du enkelt kan gjøre dette.

Se hvordan du lager ditt eget biehus her

Sunniva® biehus i Menybutikker

Det er fortsatt mulighet å få ditt eget Sunniva® biehus! I juni måned deles det nemlig ut i flere av Meny sine butikker.

Se hvilke butikker det gjelder her

Miljøagentene rekrutterer flere hjelpere. Bli med du også!

Se hvordan det går når Miljøagentene tar til gata i Oslo for å rekruttere flere bie-hjelpere. Kan de få med Erna Solberg?

Hvordan sette opp biehuset

Det er enkelt å sette opp biehuset, men vi har noen tips og triks til deg slik at sjansene for å få et godt besøkt biehus øker.

Les våre tips og triks her

Slik gjør du hagen perfekt for bier

Å sette opp biehus er essensielt for å gi biene steder å yngle. Men de trenger også nærhet til mat for å trives og flytte inn i biehuset ditt. Her har vi samlet tips og triks for hvordan du kan sikre at biene trives i hagen din.

Les mer her

Miljøagentene og Sunniva® forener krefter

Dette gjør vi for å hjelpe villbiene i Norge. Målet er å plassere 10 000 biehus rundt om i hele landet slik at de små heltene kan fortsette sitt livsviktige arbeid.

Les mer om samarbeidet her

10 ting du kanskje ikke visste om bier og biehus

Hva er forskjellen på honningbier og villbier? Hva er årsaken til bioproblematikken? Her finner du svarene på noen av de viktigste spørsmålene om bier og biehus.

les mer her

Bli miljøagent du også

Vil du bli med å gjøre en forskjell? Alle barn i Norge kan bli miljøagenter og jobbe sammen for at alle skal bli flinkere til å ta vare på jordkloden vår.

Som miljøagent får du fem nummer av medlemsbladet Miljøagentrapporten i året. Alle nye miljøagenter får også en velkomstpakke. 

Les mer og bli medlem her

Mer om Sunniva®

I Sunniva® elsker vi frukt. Vi er lidenskapelig opptatt av å finne den beste, mest smaksrike frukten, og å lage juice av den.

Les mer om Sunniva® og alle produktene her