Biehus fra Sunniva

Hjem til naturen

Sunniva® og Miljøagentene lanserer Hjem til Naturen – en nasjonal dugnad hvor vi oppfordrer alle til å sette opp biehus, slik at biene har flest mulig steder å bo og få barn. Les mer her

Slik lager du ditt eget biehus

Har du lyst å lage ditt eget biehus? Her gir vi deg veiledning til hvordan du enkelt kan gjøre dette.

Se hvordan du lager ditt eget biehus her

Vinn ditt eget Sunniva® biehus

Nå kan du vinne ditt eget Sunniva® biehus.

Alt du trenger å gjøre er å svare på tre spørsmål og du er med i trekningen. 

Og husk, du kan fortsatt enkelt hjelpe selv uten et Sunniva® biehus. Her ser du hvordan du kan lage ditt eget biehus og gi villbiene et hjem.

Delta i konkurransen her

Hvordan sette opp biehuset

Det er enkelt å sette opp biehuset, men vi har noen tips og triks til deg slik at sjansene for å få et godt besøkt biehus øker.

Les våre tips og triks her

Miljøagentene og Sunniva® forener krefter

Dette gjør vi for å hjelpe villbiene i Norge. Målet er å plassere 10 000 biehus rundt om i hele landet slik at de små heltene kan fortsette sitt livsviktige arbeid.

Les mer om samarbeidet her

10 ting du kanskje ikke visste om bier og biehus

Hva er forskjellen på honningbier og villbier? Hva er årsaken til bioproblematikken? Her finner du svarene på noen av de viktigste spørsmålene om bier og biehus.

les mer her

Bli miljøagent du også

Vil du bli med å gjøre en forskjell? Alle barn i Norge kan bli miljøagenter og jobbe sammen for at alle skal bli flinkere til å ta vare på jordkloden vår.

Som miljøagent får du fem nummer av medlemsbladet Miljøagentrapporten i året. Alle nye miljøagenter får også en velkomstpakke. 

Les mer og bli medlem her

Mer om Sunniva®

I Sunniva® elsker vi frukt. Vi er lidenskapelig opptatt av å finne den beste, mest smaksrike frukten, og å lage juice av den.

Les mer om Sunniva® og alle produktene her