Finn bien i korken på Sunniva Juice og vinn tur til tretopphyttene

Finn bien i korken!

Bli med i Sunniva juice konkurranse! Finn bie med kode i korken og bli med i trekningen av en unik opplevelse i en av Norges tretopphytter. Alle som registrerer kode vil få tilsendt et bie-hus.

sunniva bie-kampanje 4 tegn

Registrer koden i korken her

Har du en kork med bie og kode registrerer du denne her.

Registrer nødvendig informasjon for at vi kan sende deg et bie-hus og kontakte deg dersom du er en av de heldige vinnerne av hovedpremien: Tur til Tretopphyttene!

Kode med fire siffer kan finnes i korken til følgende varianter: Sunniva® Original eller Presset juice 1 liter eller 1,75 liter (gjelder ikke sesong juice)
 

Takk for din interesse i konkurransen og ditt engasjement for å gi et hjem til biene. Vi har nå trukket en heldig vinner av konkurransen som har blitt kontaktet. Alle som har registrert kode vil få et biehus tilsendt i posten.  

Registrer koden her (fire tegn)

PREMIE: Tur til Tretopphyttene

Hovedpremien er en valgfri hytte levert av Tretopphyttene i to netter for inntil 6 personer.

Her får du bo komfortabelt åtte meter over skogbunnen, med nærkontakt til natur, fugler og skogens dyr.

Premien inkluderer frokost og middag, en valgfri opplevelse og reise tur/retur tretopphytten (leiebil eller offentlig tog/buss).  

Overnatting i Tretopphytte har en samlet verdi på inntil 26 862* kroner.

*Verdien av premien tar utgangspunkt i 6 gjester i to netter, inkludert den aktiviteten som koster mest (hundekjøring)

Om bie-kampanjen

Biene er helt nødvendige for å pollinere plantene og blomstene som gir den deilige frukten vi lager Sunniva juice av. Sunniva bie-kampanjen er nasjonal dugnad hvor vi oppfordrer alle til å sette opp biehus, slik at biene har flest mulig steder å bo og få barn

Hvorfor er det viktig å redde biene?

Ville bier er viktige for at blomster, planter, frukt og bær skal formere seg. Ja, uten bier forsvinner veldig mye av maten på kloden vår! 

Når biene setter seg på blomstene og spiser nektar, fester tusenvis av frø seg på biekroppen og blir med når bien flyr til neste blomst. Slik sikrer de bestøvning og hele 30% av maten vi spiser og drikker.

Tenk at uten biene vil ikke eple- og appelsintrær kunne lage frukt!

Merkevarer