Frokostbord med biehus, Sunniva®  Eplejuice, Sunniva®  appelsinjuice og tallerken med brødskive

Hjem til naturen

Sunniva® og Miljøagentene lanserer Hjem til Naturen – en nasjonal dugnad hvor vi oppfordrer alle til å sette opp biehus, slik at biene har flest mulig steder å bo og få barn.

Slik lager du ditt eget biehus på minutter

Har du lyst å bygge et biehus selv, men er usikker på hva du skal gjøre? Her viser vi hvordan du kan lage biehus ved hjelp av ting du har liggende hjemme i huset eller enkelt kan få tak.

Miljøagentene rekrutterer flere hjelpere. Bli med du også!

Se hvordan det går når Miljøagentene tar til gata i Oslo for å rekruttere flere bie-hjelpere. Kan de få med Erna Solberg?

Hvordan henge opp biehuset

Det er enkelt å sette opp huset, men vi har noen tips og triks til deg slik at sjansene for å få et godt besøkt biehus øker.

Slik gjør du hagen perfekt for bier

Å sette opp biehus er essensielt for å gi biene steder å yngle. Men de trenger også nærhet til mat for å trives og flytte inn i biehuset ditt. Mat for biene er blomster og planter. Som alle andre levende vesener trenger også bier og humler næring. Er du heldig har du villplanter i eller rundt hagen som biene liker. Men du kan også sette ut planter og blomster som sikrer tilførselen på mat.

Miljøagentene og Sunniva® forener krefter

Miljøagentene og Sunniva® forener krefter for å hjelpe villbiene i Norge. Målet er å plassere 10 000 biehus rundt om i hele landet slik at de små heltene kan fortsette sitt livsviktige arbeid.

10 ting du kanskje ikke visste om bier og biehus

Hva er forskjellen på honningbier og villbier? Hva er årsaken til bieproblematikken? Her finner du svarene på noen av de viktigste spørsmålene om bier og biehus.

Merkevarer