Piano® Vaniljekrem til steking er en vaniljekrem spesielt utviklet til gjærbakst og annen bakst som skal varmebehandles. Den holder formen bedre etter steking enn Piano® Original Vaniljekrem, som egner seg aller best til kakekrem og -fyll. Piano® Vaniljekrem til steking inneholder også synlige vaniljefrø.


Nyt Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker!
Prøv denne smakfulle puddingen som inneholder ca. 70 % mindre sukker enn tilsvarende sjokoladepuddinger. Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker har et naturlig innhold av sukker fra melk og inneholder søtstoffer.
Produktet fikk terningkast 5 i Dagbladets smakstest!

Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker
Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker er en serveringsklar vaniljesaus helt uten tilsatt sukker.
Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker har et naturlig innhold av sukker fra melk og er søtet med søtstoff. Sausen inneholder 35% mindre fett enn andre vaniljesauser.
Den har fortsatt den gode søte smaken som gjør at den passer perfekt sammen med frukt og bær. Hva med å prøve Fruktsalat med quinoa og vaniljesaus?