Piano® Original Vaniljekrem er en velsmakende krem som kan brukes til kalde desserter og kaker. Piano® Original Vaniljekrem er perfekt som kakefyll i bløtkaker og annen bakst som i kald pai eller som topping på Pavlova. Dersom du skal bruke vaniljekrem i gjærbakst, anbefaler vi Piano® Vaniljekrem til steking, som er utviklet spesielt for varmebehandling og gjør at vaniljekremen holder formen bedre etter steking.


Lyst til å lage skoleboller med Piano® Vaniljekrem?
Skolebrød eller skoleboller er alltid godt å dele. Med ferdig Piano® Vaniljekrem til gjærbakst er det ekstra enkelt å få et vellykket bakeresultat. Her er oppskriften på det som kanskje er verdens beste skoleboller.
Til oppskriftenNyt Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker!
Elsker du sjokoladepudding, men ønsker mindre sukker og kalorier? Piano Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker 70 % mindre sukker enn tilsvarende sjokoladepuddinger. Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker har et naturlig innhold av sukker fra melk og inneholder søtstoffer.
Produktet fikk terningkast 5 i Dagbladets smakstest!

Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker
Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker er en serveringsklar vaniljesaus helt uten tilsatt sukker.
Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker har et naturlig innhold av sukker fra melk og er søtet med søtstoff. Sausen inneholder 35% mindre fett enn andre vaniljesauser.
Den har fortsatt den gode søte smaken som gjør at den passer perfekt sammen med frukt og bær. Hva med å prøve Fruktsalat med quinoa og vaniljesaus?


Slik lager du figurer med gelé og sjokoladepudding
Overrask med en personlig tvist på desserten.
Les mer