Piano Vaniljekrem til steking og Piano Vaniljekrem til kaker

Piano® Original Vaniljekrem

Piano® Original Vaniljekrem er en velsmakende krem som kan brukes til kalde desserter og kaker. Piano® Original Vaniljekrem er perfekt som kakefyll i bløtkaker og annen bakst som i kald pai eller som topping på pavlova (marengsbunn). Vaniljekremen smaker også veldig godt til fruktsalat hvis man ønsker en tykkere konsistens enn vaniljesaus. Kremen kan spises som den er, eller blandes med litt vispet TINE Kremfløte for å få en luftigere krem.

Dersom du skal bruke vaniljekrem i gjærbakst, anbefaler vi Piano® Vaniljekrem til steking, som er utviklet spesielt for varmebehandling og gjør at vaniljekremen holder formen bedre etter steking.

Piano® er en serie serveringsklare desserter og -tilbehør fra TINE som gjør det enkelt å kose seg både til hverdags og til fest.

Lyst til å lage skolebrød med Piano® Vaniljekrem?

Skolebrød eller skoleboller er alltid en klassiker å få servert. Med ferdig Piano® Vaniljekrem til gjærbakst er det ekstra enkelt å få et vellykket bakeresultat. Her er oppskriften på det som kanskje er verdens beste skolebrød.

Piano Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker

Nyhet! Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker

Nyheten Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker har et naturlig innhold av sukker fra melk, og er søtet med søtstoff. I tillegg har den 30% mindre fett enn Piano® Original Sjokoladepudding.

Produktet fikk terningkast 5 i Dagbladets smakstest!

Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker

Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker er en serveringsklar vaniljesaus helt uten tilsatt sukker.

Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker har et naturlig innhold av sukker fra melk og er søtet med søtstoff. Sausen inneholder 35% mindre fett enn andre vaniljesauser.

Den har fortsatt den gode søte smaken som gjør at den passer perfekt sammen med frukt og bær. Hva med å prøve Fruktsalat med quinoa og vaniljesaus? 

 

Piano® sine filmer

Se tips, - og reklamefilmene til Piano her

Merkevarer