Piano® Original Vaniljekrem er en velsmakende krem som kan brukes til kalde desserter og kaker. Piano® Original Vaniljekrem er perfekt som kakefyll i bløtkaker og annen bakst som i kald pai eller som topping på Pavlova. Dersom du skal bruke vaniljekrem i gjærbakst, anbefaler vi Piano® Vaniljekrem til steking, som er utviklet spesielt for varmebehandling og gjør at vaniljekremen holder formen bedre etter steking.
Nyt Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker!
Elsker du sjokoladepudding, men ønsker mindre sukker og kalorier? Piano Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker 70 % mindre sukker enn tilsvarende sjokoladepuddinger. Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker har et naturlig innhold av sukker fra melk og inneholder søtstoffer.
Produktet fikk terningkast 5 i Dagbladets smakstest!
Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker
Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker er en serveringsklar vaniljesaus helt uten tilsatt sukker.
Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker har et naturlig innhold av sukker fra melk og er søtet med søtstoff. Sausen inneholder 35% mindre fett enn andre vaniljesauser.
Den har fortsatt den gode søte smaken som gjør at den passer perfekt sammen med frukt og bær. Hva med å prøve Fruktsalat med quinoa og vaniljesaus?
Vennligst legg til merkevarer