
Piano®
Piano® er en serie velsmakende søte fristelser, som gjør det enkelt å trylle frem noe godt på 1-2-3.
Produkter
Lag Panna Cotta med Piano® Pavlovakrem
Er du ute etter en enkel dessert som imponerer?
Lag Panna cotta med Piano® Pavlovakrem. Smelt kremen forsiktig i en kjele, kjøl noen minutter og hell over i glass eller ønsket form. Sett glassene i kjøleskap og la stå i 1-3 timer (avhengig av størrelsen på glass/formen). Topp gjerne med Piano® Bringebærsaus og noen friske bær. Litt revet hvit sjokolade er også godt.
Du kan også tilsette andre smaker når kremen avkjøles etter oppvarming f.eks: bringebær-/jordbærsaus, sjokolade eller kaffe.


Kanskje Norges raskeste Pavlovaoppskrifter
Med Piano® Pavlovakrem kan hvem som helst lage en perfekt pavlova på 1-2-3. Her får du oppskriften på fire ulike pavlovaer. Enten du vil gå for den klassiske varianten, eller vil prøve deg på en helt ny pavlova med rosa krem, sjokoladekuler eller tropiske smaker. God bakst!
Les mer
Lyst til å lage skoleboller med Piano® Vaniljekrem?
Skolebrød eller skoleboller er alltid godt å dele. Med ferdig Piano® Vaniljekrem til gjærbakst er det ekstra enkelt å få et vellykket bakeresultat. Her er oppskriften på det som kanskje er verdens beste skoleboller.
Til oppskriftenPiano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker
Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker er en serveringsklar vaniljesaus helt uten tilsatt sukker.
Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker har et naturlig innhold av sukker fra melk og er søtet med søtstoff. Sausen inneholder 35% mindre fett enn andre vaniljesauser.
Den har fortsatt den gode søte smaken som gjør at den passer perfekt sammen med frukt og bær. Hva med å prøve Fruktsalat med quinoa og vaniljesaus?

Nyt Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker!
Elsker du sjokoladepudding, men ønsker mindre sukker og kalorier? Piano Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker 70 % mindre sukker enn tilsvarende sjokoladepuddinger. Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker har et naturlig innhold av sukker fra melk og inneholder søtstoffer.
Produktet fikk terningkast 5 i Dagbladets smakstest!


Slik lager du figurer med gelé og sjokoladepudding
Overrask med en personlig tvist på desserten.
Les mer