Piano® Bringebærsaus er en smakfull dessertsaus laget med nydelige norske bringebær. Sausen passer perfekt til riskrem, is, Panna Cotta og andre melke- og fløtedesserter. Prøv gjerne bringebærsausen sammen med Piano® Karamellpudding. Hvis du ønsker en syrligere smak på sausen kan du blande inn noen friske, rørte bringebær. PS: har du rester kan du fryse sausen i isformer og nyte forfriskende ispinner.


Lyst til å lage skoleboller med Piano® Vaniljekrem?
Skolebrød eller skoleboller er alltid godt å dele. Med ferdig Piano® Vaniljekrem til gjærbakst er det ekstra enkelt å få et vellykket bakeresultat. Her er oppskriften på det som kanskje er verdens beste skoleboller.
Til oppskriftenNyt Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker!
Elsker du sjokoladepudding, men ønsker mindre sukker og kalorier? Piano Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker 70 % mindre sukker enn tilsvarende sjokoladepuddinger. Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker har et naturlig innhold av sukker fra melk og inneholder søtstoffer.
Produktet fikk terningkast 5 i Dagbladets smakstest!

Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker
Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker er en serveringsklar vaniljesaus helt uten tilsatt sukker.
Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker har et naturlig innhold av sukker fra melk og er søtet med søtstoff. Sausen inneholder 35% mindre fett enn andre vaniljesauser.
Den har fortsatt den gode søte smaken som gjør at den passer perfekt sammen med frukt og bær. Hva med å prøve Fruktsalat med quinoa og vaniljesaus?


Slik lager du figurer med gelé og sjokoladepudding
Overrask med en personlig tvist på desserten.
Les mer