Artikler

Lag hjemmelaget chutney

Du trenger bare en ost for å kose deg. Prøv med forskjellig tilbehør og kjenn hvordan smaken forandrer karakter. Vi har samlet våre favorittoppskrifter på chutneys som du kan prøve.

Vinn Wilfa toastjern - Konkurranseregler

I forbindelse med Norvegia® toastkampanje «Digg på 1-2-3» kjører Norvegia® konkurranse med 500 Wilfa toastjern som premier. Premiene kan vinnes ved å kjøpe Norvegia®, gå inn på norvegia.no og taste inn unik kode som man finner på innsiden av etikettene. Man ser umiddelbart om man har vunnet.

Historien om Norvegia®

I 1859, bare noen år etter at Asbjørnsen og Moe ga ut sin berømte samling, ble første kapittel skrevet i enda et norsk eventyr: Nittedal Meieri satte i gang produksjonen av Norsk Gouda, gulosten som skulle vinne hele kongeriket og etter hvert skulle få navnet Norvegia®. Se Norvegia® sin historielinje.

Slik oppbevarer du Norvegia®

Norvegia® smaker best når du oppbevarer og behandler den riktig. Vi har laget en liten guide om hvordan du best oppbevarer ost for å få mest ut av smaken.

Slik lager du de beste ostesmørbrødene

Med noen små grep kan du heve et ostesmørbrød fra å "bare" smake godt, til å bli totalt uimotståelig. Vi gir deg enkle tips og grep du kan prøve for å heve smaken på dine egne ostesmørbrød.

Slik lager vi Norvegia®

Ved produksjon av ost er en totalt avhenging av bakterier. Ikke tilfeldige bakterier, men håndplukkede spesialister som hver har sin spesifikke oppgave i osten. Utfordringen er å styre disse bakteriene slik at de gjør akkurat det de skal, verken mer eller mindre.

Norvegia® er naturlig fri for laktose

1 av 3 tror de må kutte faste oster fra kostholdet dersom de har laktoseintoleranse.

Tips til ostefatet

Hva er vel koseligere enn å samles rundt et godt ostefat med venner og familie. Men hva skal du ha på ostefatet og hvor mye ost trenger du?

Gjør skiva med Norvegia® enda mer spennende

Lag fristende og godt tilbehør som hever den gode smaken av Norvegia®.

Norvegia vant smakstest

Norvegia Ekstra Vellagret vant Klikk.no sin test av guloster, og var den eneste osten som fikk terningskast seks.