Med noen små grep kan du heve et ostesmørbrød fra å "bare" smake godt, til å bli totalt uimotståelig. Vi gir deg enkle tips og grep du kan prøve for å heve smaken på dine egne ostesmørbrød.
Du trenger bare en ost for å kose deg. Prøv med forskjellig tilbehør og kjenn hvordan smaken forandrer karakter. Vi har samlet våre favorittoppskrifter på chutneys som du kan prøve.
I 1859, bare noen år etter at Asbjørnsen og Moe ga ut sin berømte samling, ble første kapittel skrevet i enda et norsk eventyr: Nittedal Meieri satte i gang produksjonen av Norsk Gouda, gulosten som skulle vinne hele kongeriket og etter hvert skulle få navnet Norvegia®.
Ved produksjon av ost er en totalt avhenging av bakterier. Ikke tilfeldige bakterier, men håndplukkede spesialister som hver har sin spesifikke oppgave i osten.
Norvegia® smaker best når du oppbevarer og behandler den riktig. Vi har laget en liten guide om hvordan du best oppbevarer ost for å få mest ut av smaken.