Norvegia® vellagret med tilbehør på fat

Norvegia vant smakstest

Norvegia Ekstra Vellagret vant Klikk.no sin test av guloster, og var den eneste osten som fikk terningskast seks.

Klikk.no har testet 15 ulike typer gulost som vi finner i de store dagligvarekjedene, billige oster, lette oster, og de som er lagret lenge.  

Her stemmer det meste

Juryen har luktet, smakt og klemt for å finne den beste osten, og vinneren ble Norvegia Ekstra Vellagret som er lagret i 15 måneder. «Her stemmer det meste. Smak og lukt er rund, behagelig og god. Osten har en fast og god konsistens. Testens klart beste», lyder dommen.

Les hele testen på klikk.no.

Mer om Norvegia®

Historien om Norvegia®

I 1859, bare noen år etter at Asbjørnsen og Moe ga ut sin berømte samling, ble første kapittel skrevet i enda et norsk eventyr: Nittedal Meieri satte i gang produksjonen av Norsk Gouda, gulosten som skulle vinne hele kongeriket og etter hvert skulle få navnet Norvegia®. Se Norvegia® sin historielinje.

Slik lager vi Norvegia®

Ved produksjon av ost er en totalt avhenging av bakterier. Ikke tilfeldige bakterier, men håndplukkede spesialister som hver har sin spesifikke oppgave i osten. Utfordringen er å styre disse bakteriene slik at de gjør akkurat det de skal, verken mer eller mindre.

Norvegia® er naturlig fri for laktose

1 av 3 tror de må kutte faste oster fra kostholdet dersom de har laktoseintoleranse.

Merkevarer