Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg

Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
God og rask oppskrift på middagsrett med pasta. Bruk det du har for hånden, enten det er penne, spaghetti eller store makaroni.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g store makaroni eller annen pasta
1 ss hasselnøtter
500 g brokkoli
50 g TINE Kremgo’® Naturell
150 g Norzola eller annen mild blåmuggost
2 ss TINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 ss sitronsaft eller tørr hvitvin
2 ss kapers
1 dl sorte oliven
¼ ts salt
¼ ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakningen.
    2. Rist hasselnøttene i en tørr og varm stekepanne. Legg dem i et håndkle, og gni slik at skallet løsner. Grovhakk nøttene.
    3. Skjær brokkoli i buketter. Kok brokkolien i 4-5 minutter i lettsaltet vann. Hell av vannet.
    4. Kok opp kremost, blåmuggost, creme fraiche, sitronsaft eller vin i en stor gryte.
    5. Tilsett brokkoli og pasta. Bland godt. Strø på kapers, oliven og nøtter ved servering. Smak til med salt.
    6. Kvern over pepper og server pastaretten nylaget.
Tips!

Ta alltid vare på kokevann når du koker pasta. Blir pastaretten litt tykk, kan du spe med kokevannet.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat