Oppskrift på Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg
0

Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

God og rask oppskrift på middagsrett med pasta. Bruk det du har for hånden, enten det er penne, spaghetti eller store makaroni.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gstore makaroni eller annen pasta
1 sshasselnøtter
500 gbrokkoli
50 gTINE Kremgo’® Naturell
150 gNorzola eller annen mild blåmuggost
2 ssTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 sssitronsaft eller tørr hvitvin
2 sskapers
1 dlsorte oliven
¼ tssalt
¼ tsnykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakningen.
    2. Rist hasselnøttene i en tørr og varm stekepanne. Legg dem i et håndkle, og gni slik at skallet løsner. Grovhakk nøttene.
    3. Skjær brokkoli i buketter. Kok brokkolien i 4-5 minutter i lettsaltet vann. Hell av vannet.
    4. Kok opp kremost, blåmuggost, creme fraiche, sitronsaft eller vin i en stor gryte.
    5. Tilsett brokkoli og pasta. Bland godt. Strø på kapers, oliven og nøtter ved servering. Smak til med salt.
    6. Kvern over pepper og server pastaretten nylaget.

Tips:

Ta alltid vare på kokevann når du koker pasta. Blir pastaretten litt tykk, kan du spe med kokevannet.

Kommentarer