
Koreansk mat
Oppdag koreansk street food med en norsk vri! Nyt kimchi, bibimbap, gyeranppang og mye mer.
To koreanske favoritter
Hvordan lage sprø kylling?
Test en av disse

Egg- og bacon-bibimbap
Bibimbap betyr ”blandet ris”, og er Koreas svar på pytt-i-panne eller fried rice. Kokt ris serveres i en bolle med et hav av forskjellige toppingsmuligheter. Dette er en frokostvariant med egg og bacon.

Bang bang-blomkål
En digg snack av blomkål med spicy dipp på rømme og chili er godt egnet til kos foran tv-en. Her er blomkålen panert og stekt i ovnen til gyllen og sprø.

Kimchi-burger
Få ting slår en saftig osteburger! Denne koreanske varianten er toppet med kimchi (koreanske fermenterte grønnsaker) og chili-aioli.

Hotteok – søte pannekaker
Disse søte pannekakene er populær gatemat i Korea, spesielt om vinteren. De kalles hotteok, hoddeok, hodduk eller ho-ttok og er gjerne fylt med nøtter og sukker. Her får du en norsk vri med brunost i fyllet. Supert som dessert, eller når du har lyst på noe søtt og godt.

Koreanske pannekaker med svin
Grønnsaker bidrar til å gjøre disse asiatiske pannekakene ekstra saftige og gode. Toppet med svinekjøtt og hoisinsaus er de perfekte til middag.

Koreanske kjøttboller med dippsaus
En litt hot vri på hjemmelagde kjøttboller, men med en deilig søt glace utenpå.

Kimchi-grilled cheese sandwich
Grillet toast med masse ost er jo alltid godt, men med en god dose sterk kimchi (koreanske fermenterte grønnsaker) blir det fart i sakene!

Koreansk omelettrull
Gyeranmari er en litt fancy omelett fra Korea med tynne lag av egg fylt med revet ost, paprika og vårløk. Gyeran betyr egg og mari betyr rullet sammen. Denne omeletten er et perfekt tilskudd på frokostbordet!

Kimchi-pannekaker
Kimchi-pannekaker, Kimchijeon, er en koreansk vri på de mer vanlige asiatiske pannekakene med vårløk, der noe av vesken byttes ut med kimchi-juice. Det gir ekstra god smak til pannekakene.
Asiatiske retter

Lag asiatisk til middag i dag
Gyeranppang - Koreansk eggebrød
Lag din egen chillisaus som tilbehør
