Skip to main content
Koreansk mat

Koreansk mat

Oppdag koreansk street food med en norsk vri! Nyt kimchi, bibimbap, gyeranppang og mye mer.

To koreanske favoritter

Hvordan lage sprø kylling?

Test en av disse

Asiatiske retter

Et fargerikt bilde av en asiatisk red currygryte med kylling, servert i en dyp tallerken. Gryten er fylt med saftige kyllingstrimler, eggnudler, og en rik rød currysaus laget med kokosmelk og crème fraîche. Retten er toppet med finstrimlet vårløk, raspet brokkoli, grovhakkede peanøtter og fersk koriander, som gir en frisk og sprø tekstur. I bakgrunnen kan man se ingredienser som lime, chili og sitrongress, som fremhever de asiatiske smakene i retten.

Lag asiatisk til middag i dag

Kan det friste med butter chicken? Eller hva med en asiatisk salat med mango?
Se oppskriftene her

Gyeranppang - Koreansk eggebrød

Lag din egen chillisaus som tilbehør

Bildet viser en liten flaske fylt med rød chilisaus. Ved siden av flasken ligger det en t-skje og bak kan man skimte røde, runde chilis.

Chilisaus til middagen

Hjemmelaget chilisaus passer perfekt til koreansk mat.
Test en av disse