Koreanske kjøttboller med dippsaus
Enkel
40min
En litt hot vri på hjemmelagde kjøttboller, men med en deilig søt glace utenpå.
4.0
(76)

Ingredienser
4 stk
vårløk
3 stk
hvitløksfedd
600 g
karbonadedeig
1 dl
Panko, eventuelt brødkrumme eller griljermel
1 stk
egg
2 ss
sriracha eller annen god chilisaus
1 ts
finrevet frisk ingefær
1 ts
salt
½ ts
pepper
SØT GLACE
1 dl
aprikossyltetøy
3 ss
soyasaus
1 ss
sriracha eller annen god chilisaus
1 ts
finrevet frisk ingefær
1 ts
sesamolje
TIL SERVERING
2 stk
vårløk
1 dl
frisk koriander
Slik gjør du
Tips
Frys gjerne kjøttbollene etter steking. Tin dem i kjøleskap og fres dem varme i en stekepanne før de vendes i glace og serveres.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Server disse kjøttbollene som snaks med dipp, eller som en fullverdig middag med salat og potetmos, stekte potetbåter eller pommes frites til.



