Gyeranppang – Eggebrød
Enkel
30min
Disse små, søte eggebrødene er populær street food i Korea. Gyeran betyr egg og ppang betyr brød. Brødene lages i egne små brødformer, men du kan gjerne bruke muffinspanne.
4.2
(86)
Ingredienser
Deigen
100 g
2 dl
hvetemel
2 stk
egg
0.5 dl
sukker
¾ ts
bakepulver
½ ts
vaniljesukker
2 ss
TINE® Meierismør til smøring av formene
Fyll
2 dl
Norvegia® Revet
6 stk
egg
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
Slik gjør du
Tips
Skal du ta med eggebrødene ut på tur, kan du steke dem litt lenger, ca. 20 minutter, så eggeplommen setter seg og de er lettere å håndtere.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Du må gjerne lage disse med grovere mel om du ønsker et sunnere alternativ. Dropp vaniljesukker og bytt ut noe av hvetemelet med sammalt mel.




