Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Gyeranppang – Eggebrød

Enkel
30min

Disse små, søte eggebrødene er populær street food i Korea. Gyeran betyr egg og ppang betyr brød. Brødene lages i egne små brødformer, men du kan gjerne bruke muffinspanne.

4.2
(86)
Lagre
Skriv ut

Ingredienser

Deigen

2 dl
hvetemel
2 stk
egg
0.5 dl
sukker
¾ ts
bakepulver
½ ts
vaniljesukker
2 ss
TINE® Meierismør til smøring av formene

Fyll

2 dl
Norvegia® Revet
6 stk
egg
¼ ts
salt
¼ ts
pepper

Slik gjør du

  1. Tips

    Skal du ta med eggebrødene ut på tur, kan du steke dem litt lenger, ca. 20 minutter, så eggeplommen setter seg og de er lettere å håndtere.

Tips

Du må gjerne lage disse med grovere mel om du ønsker et sunnere alternativ. Dropp vaniljesukker og bytt ut noe av hvetemelet med sammalt mel.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter