Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Kimchi

Enkel
30min

Oppskrift på kimchi, eller fermenterte grønnsaker. Koreas nasjonalrett og stadig økende i popularitet her hjemme. I tillegg til å smake veldig godt, er kimchi kåret til verdens sunneste rett. Husk at kimchien skal stå under press på kjøkkenbenken i 3 dager.

3.9
(136)
Kimchi

stykker

1

½ stk
kinakål
6 stk
gulrot
15 stk
reddik
1 ss
salt
2 ss
fiskesaus
4 cm
frisk ingefær
1 stk
rød chili
6 stk
hvitløksfedd

Slik gjør du

  1. Tips

    Om det dannes så mye væske at det er i ferd med å renne over kan du helle av noe, men ideen er at væsken skal dekke grønnsakene.

Tips

Mange liker sterk kimchi med mye chili, så er du glad i sterk mat kan du godt doble eller triple chilimengden.

Flere fristende oppskrifter