
Asiatisk taco med entrecôte
Fredagskveld er tacokveld her til lands, men hva med en ny vri på den meksikanske retten? Her serveres deilig grillet kjøtt i lefse med frisk smak av mangosalsa med rødkål.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Mangosalsa med rødkål
Fremgangsmåte
- 1
Fjern skall og stein og kutt mango i terninger. Bland med finsnittet rødkål, skivet vårløk, finhakket jalapeno og koriander. Smak til med lime, salt og pepper.
- 2
Gni entrecôteskivene godt med five spice-krydder og brun i smør i en stekepanne på høy varme, ca. 3 minutter på hver side.
Tips
Om du ønsker kjøttet bedre stekt, kan du skru ned varmen og sette på lokk. La ettersteke opptil 10 minutter eller til kjøttet er rosa.
- 3
La kjøttet hvile i 5 minutter, skjær i skiver og server på tortillalefse med mangosalsa, TINE Lettrømme 10%, limebåter og fersk chili.
Tips
Bytt gjerne ut mangosalsa med vanlig tomatsalsa om du liker det bedre. Med klassisk taco-tilbehør som salat, mais og ost blir likevel dette en gourmet versjon på grunn av entrecôten.