Søk
Bærekraft
Produkter
Oppskrifter
Dyrevelferd
Om TINE
Kontakt
Jobb i TINE
Helse
TINE Partner
Norsk Melkeråvare
TINE Handel
Skolelyst
Presserom
Øvrige nettsider
English
Bondens side
Merkevarer
TINE® Kefir
Artikler
Artikler
TINE Kefir - laget på økologisk melk og kefirkorn
TINE Kefir har sin egen unike DNA, ulik all annen kefir i verden med sin særegne starterkultur sammensatt av syv ulike kefirkornkulturer.
Les mer
Kefir – «den nye greske yoghurten»?
Mange nordmenn har et kjært forhold til kefir, enten man forbinder det med minner fra barndommen da man fikk kefir og kavring på besøk hos bestemor, den gode starten på dagen eller glasset med kefir til kvelds.
Les mer
Historien om kefir
Profetisk opphav, uførløst kjærlighet, internasjonal storpolitikk og kongelige kidnappinger. Vi skal østover til Kaukasus, videre til Moskva og en svipptur innom Brooklyn.
Les mer
Dette er fermentering
Fermentering har vært buzzord blant matentusiaster lenge, men så langt vært forbeholdt de spesielt interesserte. Nå er fermentering i full fart på vei til inn på norske kjøkken landet over, men hva er egentlig fermentering, og hvordan funker det? Kultur blir trend Fermentering har gått fra å være en urgammel metode for å forlenge levetiden på mat, til en trend blant urbane matentusiaster som bytter bakteriekulturer og selger kefirkorn på FINN.
Les mer