
Tropisk Minipavlova
Oppskrift: 8-10 porsjoner
Ingredienser:
Små marengsbunner
1 pakke Piano® Pavlovakrem
1 kurv physalis
10 stk pasjonsfrukt
30 gr sukker (kan sløyfes)
mynteblader eller sitronmelisse
Slik gjør du:
1. Se grunnoppskrift her eller kjøp en ferdig bunn.
2. Når marengsen er blank og smidig, fordeler du den med to skjeer på en stekeplate dekket med
bakepapir. Lag runde kaker på ca. 8 cm i diameter. Senk temperaturen i stekeovnen til 90 °C. Stek
marengs i 35-40 minutter. Avkjøl på rist.
3. Del pasjonsfrukt og skrap ut frø og saft i en bolle med sukker. Hakk pistasjenøttene og del
physalis i to.
4. Pisk kald Pavlovakrem på maks hastighet i ca 5 min.
5. Rett før servering: Smør krem på hver marengs og fordel physalis, pasjonsfruktsaus og hakkede
pistasjenøtter på hver pavlova. Pynt gjerne med mynteblader eller sitronmelisse.