
Pavlova med sjokoladekuler og bjørnebær
Oppskrift: 12 porsjoner
Ingredienser:
1 pavlovabunn
1 pakke Piano® Pavlovakrem
Slik gjør du:
1. Se grunnoppskrift her eller kjøp en ferdig bunn.
2. Fordel marengsen utover stekeplaten i en kvadrat. Senk temperaturen i stekeovnen til
100 °C og stek den i 65-70 minutter på nederste rille. Avkjøl på rist.
3. Pisk kald Pavlovakrem på maks hastighet i ca 5 min.
4. Smør Pavlovakremen utover den avkjølte marengsbunnen.
5. Skyll bærene, og strø bær og sjokoladekuler over kremen.
6. Risle evt over karamellsaus.
Pynt:
1 pakke friske bjørnebær
Små og store sjokoladekuler (f.eks Daim-kuler og kuler fra smågodthylla)
Karamellsaus (kan sløyfes)