Pavlova med sjokoladekuler og bjørnebær

Med denne Pavlovaen vil du både overraske og begeistre gjestene dine!

Oppskrift: 12 porsjoner

Ingredienser: 

1 pavlovabunn
1 pakke Piano® Pavlovakrem

Slik gjør du: 

1. Se grunnoppskrift her eller kjøp en ferdig bunn.

2. Fordel marengsen utover stekeplaten i en kvadrat. Senk temperaturen i stekeovnen til
100 °C og stek den i 65-70 minutter på nederste rille. Avkjøl på rist.

3. Pisk kald Pavlovakrem på maks hastighet i ca 5 min.

4. Smør Pavlovakremen utover den avkjølte marengsbunnen.

5. Skyll bærene, og strø bær og sjokoladekuler over kremen.

6. Risle evt over karamellsaus.

Pynt: 

1 pakke friske bjørnebær
Små og store sjokoladekuler (f.eks Daim-kuler og kuler fra smågodthylla)
Karamellsaus (kan sløyfes)

 

 

Flere pavlova-oppskrifter

Pavlovabrosjyre 2019

Pavlovaoppskrifter 2019