Pavlova med rosa krem

Prøv deg på denne rosa herligheten!

Oppskrift: 12 porsjoner

Ingredienser: 

1 pavlovabunn
1 pakke Piano® Pavlovakrem
200 gr bringebær (friske eller frosne)

Slik gjør du: 

1. Se grunnoppskrift her eller kjøp en ferdig bunn.

2. Tegn en sirkel som er 24 cm i diameter på et bakepapir. Fordel marengsen innenfor sirkelen. Senk
temperaturen i stekeovnen til 100 °C og stek den i 65-70 minutter på nederste rille. Avkjøl på rist.

3. Pisk kald Pavlovakrem på maks hastighet i ca 5 min.

4. Smør Pavlovakremen utover marengsbunnen.

5. Skyll bærene og dryss de over kaken.

Pynt: 

Friske bringebær
Frisk rips
Granateple (kan sløyfes)
Bringebærpulver
Sitronmelisse (kan sløyves)

 

Flere pavlova-oppskrifter