Norzola på fat

Selbu Norzola – ypperlig til matlaging og snacks

Selbu Norzola vært produsert i Norge siden 1975 og er i dag en anerkjent blåmuggost hos det norske folk. Osten ble i sin tid utviklet som den norske versjonen av italienske Gorgonzola. Smakfulle Selbu Norzola passer godt til matlaging med sin myke og smidige konsistens.

 

Selbu_Norzola_150g

Muggkulturen som benyttes gir denne osten en fyldig smak.

Utviklingen av norsk kumelksbasert blåmuggost som «appetittost» et begrepet som ble brukt den gang - startet allerede i 1920-årene.

Selbu Norzola passer godt til matlaging med sin myke og smidige konsistens. Den kan gjøre hverdagsretter til smakfulle fornøyelser på en enkel måte. 

En myk blåmuggost

Selbu Norzola er en norsk blåmuggost som har en aromatisk og fyldig smak med myk og smidig konsistens. Den har ren, hvit farge med fin blågrønn marmorering. Selbu Norzola har er litt bløtere konsistens enn den faste og litt kraftigere blåmuggosten Normanna. Den inneholder mindre fett og mer proteiner enn Selbu Blå-variantene.

Godt egnet til matlaging

Selbu Norzola er en typisk blåmuggost og er spesielt godt egnet til matlaging. Den passer på hamburger og på pizza, i sauser, salatdressinger og som fyll i bakverk. 

Blåmuggost