
Brunost
Brunost har en sentral plass i norsk mattradisjon og er Ola Nordmanns yndlingspålegg og nasjonale stolthet. I tillegg er den nærmest enestående for Norge.
Art.nr. | Produkt | Emballasje |
2825 | TINE® Ekte Geitost 27% Løsvekt | 10 KG |
2943 | TINE® Gudbrandsdalsost Blokk | 3 x 4,1 KG |
2815 | TINE® Gudbrandsdalsost Hotellbrett skivet | 5 x 560 G |
Når vi skal lage brunost måvi skille ostestoffet fra mysen i melka. Av mysen lager vi brunost, og av ostestoffet lager vi gulost.
Brunosten hever smaken på sauser, gryter og andre matretter.
-
Blokkost og skivet ost
Med melk av førsteklasses kvalitet, kunnskap og avansert teknologi, kan vi styre mikroorganismenes aktivitet og utvikle ostevarianter med akkurat de egenskapene vi ønsker.
Les mer -
Revet ost
Hvitost fra TINE® kan også leveres som revet. Dette gjør det enkelt å benytte ostene direkte i egen produksjon. TINE® tilbyr ulike osteblandinger tilpasset ulike bruksområder.
Les mer