Bli kunde

Vi selger ulike ingredienser basert på melk til store deler av næringsmiddelindustrien og bistår deg gjerne med produktutvikling.

Bli kunde hos TINE Partner

Vårt mål er at du som kunde hos oss opplever å få styrket din konkurransekraft. Vi er din nære samarbeidspartner i et fragmentert og spesialisert marked. Med basis i ferske meieripro-dukter fra den norske bonden og solid markeds- og forbrukerinnsikt, utvikler vi løsnings-orienterte konsepter og kvalitetsprodukter etter dine behov. Slik bidrar vi til å gi deg og dine kunder en enklere hverdag og en sterkere posisjon i markedet.

Registrer deg som kunde                                                                                                    

Vi beregner ca. en ukes behandlingstid for nye kundenummer fra vi mottar søknaden.

Bli kunde
 

Bli kjent med våre salgsbetingelser                                                                                    

Det er viktig at du som kunde er kjent med gjeldende salgsbetingelser, slik at du vet hvilke betingelser og rutiner som gjelder i ulike situasjoner.

Salgsbetingelser fra TINE Partner

 

Hvem kan bli kunde?

Vårt utgangspunkt er at alle som ønsker er velkommen som kunde hos TINE Partner, og vi gleder oss til å kunne bistå deg på beste måte. Likevel finnes det visse lovmessige begrensninger, som er utenfor vår kontroll. 

 

For å bli kunde hos oss, må nemlig din bedrift forplikte seg til å kun benytte produktene som råvare/ingrediens i egen industriell produksjon av ferdigprodukter – i form av hel- eller halvfabrikat for videresalg til detaljister. Fort eksempel gir ikke ren videreforedling av hvitost (riving, terning, skiving og pakking) noe grunnlag for kjøp til nedskrevet industripris.

 

Lurer du på om du tilfredsstiller kravene? Send en epost til kunderegister@tine.no