• TINE Partner
  • Bli kunde
  • Bestill varer
  • Industri
  • Servering
  • Produkter
  • Smørskolen
  • Osteskolen
  • TINE Handel
  • Kompetanse

  • Industri
  • Servering
  • Produkter
  • Smørskolen
  • Osteskolen
  • TINE Handel
  • Kompetanse
  • TINE Partner
  • Bli kunde
  • Bestill varer
  • TINE Partner
  • Produkter SSH
  • TINE® Gudbrandsdalsost Hotellbrett skivet
  • 5 x 560 G

  • myse,pasteurisert geitemelk (144g til 100g ferdigvare),pasteurisert fløte, pasteurisert melk

  • Inneholder melk eller produkter framstilt av melk
  • energi 1835 kJ ( 440 kcal)
    fett 28 g
    -hvorav mettede fettsyrer 18 g
    karbohydrat 37 g
    -hvorav sukkerarter 31 g
    protein 10 g
    salt 0,72 g
    pantotensyre 1,8 mg
    kalium 1233 mg
    magnesium 71,3 mg
    molybden 21 µg
    kalsium 463 mg (58 %')
    vitamin A 258 µg (32 %')
    riboflavin 1,1 mg (76 %')
    vitamin B12 1,3 µg (51 %')
    fosfor 513 mg (73 %')
    selen 10 µg (19 %')
    jod 166 µg (110 %')
    ' av referanseverdien
  • Kjølevare 0 °C - 4 °C. Kan uåpnet oppbevares ved romtemperatur i kortere perioder. Skives best avkjølt.(Gjelder ikke ferdig skivet ost)
    • 1/2 kg, plastemballasje
    • 130 g, plastemballasje
    • 1/3 pall (150 x 1 kg)
    • 1/2 kg, plast
    • 750G
    • 250G
    • 1 kg

Kontakt

TINE Kundeservice Forbruker
Tlf.: 23 288 335 / Kontakt oss

 

TINE Kundeservice Bedrift
Tlf.: 23 288 333 / Kontakt oss

 

Skolelyst
Tlf.: 23 288 334 / Kontakt Skolelyst

 

Følg Oss

Ansvarserklæring og personvern

Informasjonskapsler (cookies)

Innstillinger for informasjonskapsler


Besøks- og postadresse
Bedriftsveien 7, 0950 Oslo,

Postboks 7 Kalbakken, 0901 Oslo

Sentralbord
Tlf.: 03080 (Fra utlandet: + 47 75 66 30 80)

 

Sjekk ut våre forfriskende nyheter her

Les våre ofte stilte spørsmål

Finn matinspirasjon på Tine Kjøkken

Er du en bedriftskunde og ønsker å bestille produkter fra TINE?

Snarveier

  • Forsiden
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Om TINE
  • Jobb i TINE
  • Våre nettsider
  • Bondens side
  • Skolelyst
  • Helse
  • Presserom
  • Kontakt