
Blokk ost og skivet ost
Med melk av førsteklasses kvalitet, kunnskap og avansert teknologi, kan vi styre mikroorganismenes aktivitet og utvikle ostevarianter med akkurat de egenskapene vi ønsker. Ost kan benyttes i kombinasjon med mange andre råvarer eller den kan erstatte andre ingredienser. I ferdigmat benytter man i stadig økende grad ost som en spennende ingrediens.
Art.nr. | Produkt | Emballasje |
1473 | Norvegia® 27% Skorpefri Blokk | 1 x 10 KG |
1477 | Norvegia® 27% Skorpefri Blokk | 2 x 5 KG |
1722 | Jarlsberg® 27% Skorpefri Blokk | 2 x 5 KG |
2500 | TINE® Taffel Norvegia Blokk | 1 x 3,8 KG |
6289 | TINE® Norsk Alpeost Blokk | 1 x 10 KG |
1548 | TINE® Mozzarella 23% Blokk | 2 x 5 KG |
1617 | TINE® Nøkkel 27% Skorpefri Blokk | 2 x 5 KG |
1379 | Norvegia® Kvadratskiver Pall | 3 x 1,2 KG Helpall |
1399 | Norvegia® Kvadratskiver | 3 x 1,2 KG |
1480 | Norvegia® 27% Storskive | 6 x 550 G |
1495 | Norvegia® Hotellbrett Skivet | 5 x 600 G |
1717 | Jarlsberg® Kvadratskiver | 3 x 1,2 KG |
6454 | TINE® Norsk Cheddar Skivet | 5 x 800 G |
Osteproduksjonen i TINE® tar utgangspunkt i det beste råstoffet vi har, fersk TINE® Melk.
Visste du at Mozzarella erverdens mest spiste ost? (Takket være pizzaen!)