Matfaglig senter artikler

Matfaglig senter artikler

Alle som jobber med mat og matproduksjon har behov for faglig påfyll. Når du som kunde møter TINE Proffkjøkken – enten på Matfaglig Senter på Kalbakken, i kundemøter eller når vi er på besøk i andre deler av landet, vil du oppleve at du får tilgang til en suveren kilde til matfaglig inspirasjon og utvikling.

Vi er til for å gjøre deg bedre, derfor vil vi dele vårt oppskriftsunivers, våre trendrapporter og skreddersydde aktiviteter med deg. Hos oss i TINE får du tilgang til markedets beste matfaglige kompetanse. Gjennom vårt partnerskap skal du oppleve økt verdi, hvor fokus er på å tilføre deg inspirasjon, innovasjon og matglede. Vi vil hjelpe deg å lykkes i arbeidet med dine kunder eller gjester, gjennom et nært samarbeid om kompetanseheving, inspirasjon, utvikling og tilrettelagte tjenester.

 

TINES Matfaglige senter – Storkjøkkenet

TINE Matfaglig Senter på Kalbakken har Norges beste og mest moderne kurskjøkken. Her er det plass til 30 arbeidende kokker og 100 gjester til bespisning eller i tilpassede lokaler til ulke kurs – samtidig! Vi er bemannet med de beste og mest kunnskapsrike ansatte og de mest profesjonelle samarbeidspartnerne i Norge.

Matfaglig Senter er også tilknyttet TINEs møtesenter, og kan tilby tilgang til møterom fra fire til 30 personer. Her gir vi deg tilgang til TINEs beste kjernekompetanse.

Bilde1

 

 

TINES Matfaglige senter – Konditori

Er du først tilknyttet Matfaglig Senter, kan du få tilgang til et fullt utstyrt konditori. Her kan vi sammen med våre kunder innenfor bl.a. konditori og iskrem utvikle nye resepter, produkter og konsepter for videre realisering i markedet. Vi arrangerer også kurs tilpasset ditt nivå og kompetanse, samt faglige samlinger og arrangementer.

Fremat

 

TINES Matfaglige senter – Pølsemakeri

I TINE jobber vi med mange bransjer. Nå gleder vi oss til å gjenåpne vårt pølsemakeri, hvor vi sammen med våre industrikunder innenfor bl.a. kjøtt og fisk, men også andre kunder, skal kunne jobbe frem nye og spennende resepter, tilby kurs, innsikt og inspirasjon. I pølsemakeriet vil vi kunne teste ut meieriingrediensenes ulike egenskaper i sluttproduktet, samt eksperimentere og innovere sammen med våre kunder. Pølsemakeriet vil etter planene gjenåpnes ila 2022.

TINE Partner_dame_Shutterstock

 

TINES Matfaglige senter – TV Kjøkken/Film innspilling

TINE er velutstyrt! Vegg i vegg med Matfaglig Senter har vi etablert et profesjonelt og tilpasset kjøkken for innspilling. Her lager vi alt fra kortere «how to»- og inspirasjonsfilmer til lengre filmer for kursvirksomheten vår gjennom TINE Partnerskolen. Vi ønsker å gjøre deg bedre ved å dele inspirasjon, kunnskap og inspirasjon online til våre kunder, slik at alle kan få anledning til å heve sin kompetanse når det passer i en hektisk hverdag.

For en smakbit – se her!

Bilde2

 

TINE Partnerskolen

TINE tar vare på sine partnere. TINE Proffkjøkken gjennomfører kompetansehevende og inspirerende mat- og produktkurs gjennom TINE Partnerskolen, som tilpasses markedets ulike kundesegmenter etter behov og forespørsel. Kursene er bygd ut fra vår markedsinnsikt, trendinnsikt, samt gjennom tett dialog med våre kunder slik at vi kan gi et tilbud tilpasset kundenes ønsker og behov. Vårt mål er at TINE Partnerskolen skal være en nyttig og attraktiv arena, som begeistrer våre kursdeltakere på bakgrunn av høy kvalitet i innhold, fasiliteter (utstyr, kursmateriale og lokasjon) samt dyktige og kunnskapsrike kursholdere med faglig integritet og kompetanse.

Kursene holdes av TINE Proffkjøkken, enten på vårt eget Matfaglig Senter i Oslo, eller hvor TINE Proffkjøkken reiser og møter kundene våre i andre deler av landet etter behov. Vi har også erfaring med å kjøre digitale kurs, og kan skreddersy slike kurs etter våre kunders behov. Ikke nøl med å ta kontakt, så setter vi sammen et kurs som vil dekke nettopp dine behov og ønsker.

 

For mer informasjon, ta kontakt med TINE Proffkjøkken: Kenneth. Myklebust@tine.no

Matfaglig senter_shutterstock_bilde_2x