Matfaglig ansvarlige

Matfaglig ansvarlige

Ønsker du et samarbeid med oss, er det vårt mål at du får oppleve økt verdi gjennom vårt partnerskap.

Som kunde får du tilgang til vårt kompetansemiljø som blir satt sammen med fokus på akkurat dine ønsker, behov og utfordringer. Våre ansatte driver fremoverlente og løsningsorienterte prosesser som tar utgangspunkt i ditt og bedriftens mulighetsrom og utfordringer, hvor fokus er på å skape verdi, innovasjon og matglede for deg og dine kunder. På Kalbakken i nært samarbeid med Matfaglig Senter, har vi vårt FoU-miljø med egne pilotanlegg i tillegg til Storkjøkkenet, Konditoriet og litt sikt også Pølsemakeriet, som benyttes i vårt produktutviklingsarbeid.

 

Pål Jetmundsen

Pål er utdannet kokk og lidenskapelig opptatt av mat. Han tok sin læretid i Bergen ved SAS Royal Hotel Bryggen, i dag Radisson Blue Bryggen. Deretter jobbet Pål på ulike restauranter og kantiner, og var blant annet kjøkkensjef på Scandic Bergen City før han startet i TINE. Pål har vært ansatt ib TINE i 20 år, med hovedfokus mot kundegruppene hotell, kantine, sykehjem, sykehus og forsvaret – hvor hovedfokus har vært matglede. Han har også hatt tett samarbeid med våre sponsorater og andre samarbeidspartnere.


Som Matfaglig ansvarlig har Pål ansvar for alle måltider til alle våre ulike kundearrangementer. I tillegg er han involvert i mange av TINEs utviklingsprosjekter, ofte i tett samarbeid med våre kunder.   


Pål holder også ulike kurs for alle kundegrupper i TINE Partner - både fysiske og digitale kurs, og introduksjonsvideoer for å spre kunnskap, matglede og inspirasjon. Han gjør det ofte i samarbeid med TINEs ernæringsfysiologer, for å sette fokus på næringsinnholdet i et fullverdig og smakfullt måltid. 


Pål vet alltid hva som rører seg i bransjen og ser mulighetene som ligger der. Han er opptatt av mattrender og kokkefagets fremtid, og elsker å diskutere med kundene våre hvordan vi kan skape en fremtid sammen

 

Pål Jetmundsen

 

 

Bernhard Azinger

Bernhard utdannet seg som baker og konditor i Wien i Østerrike. Deretter reiste han verden rundt og jobbet som konditor og baker ved ulike hoteller, restauranter og konditorier i Indonesia, Østerrike, England og Danmark – før han landet i Oslo. Som konditorsjef jobbet Bernhard på Grand Hotel, Bristol Hotell, Arena Hotell og Halvorsen Conditori før han begynte i TINE, som TINEs egen konditor.
 

Bernhard har deltatt i ulike internasjonale konkurranser, som VM i Russland og Australia (bronse og sølv) og to ganger i OL i Erfurt/Tyskland (gull og bronse). Han har både vært deltaker og trener på Det Norske Konditorlandslag og han har til og med hatt ansvar for å lage verdens største pavlova (verdensrekord) på 88,5 kvadratmeter under YT Holmenkollstafetten 2018.
 

Bernhard holder en rekke fysiske og digitale kurs samt instruksjonsvideoer for kunder i TINE Partner.  Dette gjør han for å spre kunnskap, matglede og inspirasjon. I tillegg er han involvert i mange av TINEs utviklingsprosjekter – ofte i tett samarbeid med våre kunder. Bernhard er nysgjerrig på alt som skjer i bransjen og følger tett med på trender og nyheter. Han har alltid som mål å løfte sluttresultatet til nye høyder – aller helst sammen med kundene til TINE Partner.

 

Bernhard Azinger

 

 

Kenneth Myklebust

Kenneth er utdannet lærer og har mellomfag i mediekommunikasjon. Han har bred erfaring fra både serverings- og hotellbransjen, og har et lidenskapelig forhold til ost, samt mat og drikke i kombinasjon.
 

Kenneth har arbeidet i TINE Partner, som leder for kjedesalg (KAM-gruppen), leder for innkjøpsgrupper og grossist og leder for kundeutviklingsavdelingen. Han har gjennom sitt arbeid og sin erfaring fått bred og solid innsikt  i markedets ulike segmenter, og hvilke utfordringer og muligheter som finnes der, samt et stort nettverk i bransjen som er til hjelp – også for våre kunder.
 

Kenneth er sjef for TINE Proffkjøkken, og vil være din primære kontaktperson når du ønsker å benytte deg av våre tilbud. Gjennom dialog med ham vil du bli møtt med innsikt og forståelse, og vil få tilrettelagt et tilbud fra TINE Proffkjøkken – tilpasset nettopp dine behov.