Kompetanse-gammel

TINE Partner hjelper deg i et fragmentert og spesialisert marked. Ved hjelp av ferske meieriprodukter rett fra den norske bonden og solid markeds- og forbrukerinnsikt, utvikler vi næringsrike kvalitetsprodukter og løsninger som bidrar til å styrke din konkurransekraft.

Vi er Norges ledende leverandør av meieribaserte ingredienser til næringsmiddelindustrien. De ansatte i TINE Partner utvikler løsningsorienterte matkonsepter med utgangspunkt i dine behov, for å gjøre hverdagen enklere for deg og dine kunder. Våre dyktige samarbeidspartnere innen næringsmiddelindustrien utfordrer oss daglig innen mange typer bearbeidede matvarer. Dette omfatter bakeri- og konditorvarer, pizza, iskrem, sjokolade, kjøtt, fisk, margarin, supper, sauser, dressinger, salater, produkter med helseprofil og ulike typer ferdigmat.

 

Kompetanseheving med TINE Proffkjøkken

Ønsker du et samarbeid med oss, er det vårt mål at du får oppleve økt verdi gjennom vårt partnerskap. Fokus skal være på å skape verdi, innovasjon og matglede for deg og dine kunder gjennom et nært samarbeid om kompetanseheving og nye produkter og tjenester. Som kunde  får du tilgang til vårt kompetansemiljø som blir satt sammen med fokus på akkurat dine ønsker og utfordringer. TINE har FoU-miljøer på Kaldbakken i Oslo med egne pilotanlegg, pølsemakeri og konditori som kan benyttes i produktutviklingsarbeid.

 

Trygg mat

TINE er sertifisert etter internasjonale standarder som ISO 22000, FSSC 22000 og BRC. Dette skal sikre at TINE leverer trygg mat som forbrukere har tillit til. Ved å etterleve prinsip - pene for HACCP skal det produseres mat som er fri for mikro - biologiske, kjemiske eller fysiske farer, i tillegg til at det ikke skal være udeklarerte allergener til stede i produktet. Gårdene er bygd opp rundt KSL (Kvalitetsystem i landbruk).

Ta kontakt med oss for å få tilsendt dokumentasjon og sertifikater fra TINE

 

Etisk handel                                                                                                               

TINE er medlem av Initiativ for Etisk handel. Etisk handel skal bidra til at varer og tjenester produseres i tråd med internasjonalt anerkjente standarder for menneskerettigheter, arbeidsforhold og miljøhensyn.

TINEs retningslinjer for etisk handel er innarbeidet i selskapets generelle vilkår for varekjøp. Ved bruk av underleverandører plikter leverandøren å påse at underleverandører, og deres underleverandører, etterlever TINEs etiske krav. Videre setter vi krav til våre leverandører om at de har systemer for sporbarhet som ved avtale skal oppgis til TINE.

Les mer om trygg mat

 

Ernæring                                                                                                             

TINE Partner er en viktig medspiller for næringsmiddelindustrien i utvikling av nye produkter, og våre ingredienser brukes i de fleste matvarer som inngår i det daglige kosthold. I TINE bygger vi ernæringskompetanse inn i våre produkter, og er opptatt av å kunne tilby produkter som er i tråd med myndighetenes regelverk og anbefalinger. 

Les mer om ernæring og helse i TINE