TINE Proffkjøkken – faglig oppgradering når du trenger det

TINE® Proffkjøkken er TINEs matfaglige senter for serveringsbransjen og næringsmiddelindustrien, og din viktigste arena for innovasjon og matglede. Her finner du Norges beste kompetanse og profesjonalitet i alle ledd. Når du besøker TINE® Proffkjøkken skal det oppleves som utviklende, inspirerende og som å komme «hjem» til TINE®.

Alle som jobber med mat og matproduksjon har behov for faglig påfyll. I TINE® Proffkjøkken sørger vi for at alle våre kunder får en suveren kilde til inspirasjon og utvikling, for eksempel gjennom vårt oppskriftsunivers, våre trendrapporter og alle våre aktiviteter. Nettverket du får tilgang til som kunde i TINE® er unikt – og ikke bare innen meieri. I TINE® Proffkjøkken samler vi mange bransjer og tilbyr produktutvikling til alle; både innen meieri, kjøtt, fisk, vilt, fjørfe, bakeri og frukt og grønt. Slik sørger vi for å være en attraktiv arena for matfaglig innovasjon, trender, kurs og kompetansedeling – alt ledet av enere innen sitt fagområde.

 

TINE® Proffkjøkken er ett av Nordens best utstyrte kjøkken, tilrettelagt som et senter for produktopplæring og matfaglige kurs. I tillegg er det en arena for små og store arrangementer, produktutvikling og eksperimentering. Proffkjøkkenet er lokalisert på Kalbakken i Oslo. For mer informasjon, send en henvendelse til (mailadresse/telefon).