En god start i Hvaler

Da var første konkurranse fullført. Jeg kjente at jeg var ganske nervøs kvelden før. Var usikker på egen form. Men det ser ut til at noe er blitt gjort riktig med treninga.

Av oss tre regnet jeg med at Per Arne skulle ta svømminga, og bli tøff å ta igjen på syklinga. Men det viser seg at det er noe helt annet å svømme inne, enn med våtdrakt ute.

Da starten gikk var planen å holde høyre, for å slippe å ligge midt i klynga. Men veldig mange åpnet hardt, og jeg havnet i klynga. Så kom ikke inn i rytmen og bare kavet i starten. Etter rundt 200 meter strakk det seg ut og jeg fant rytmen. Det er første gang jeg er med på å svømme hvor du må opp på land underveis. Det var egentlig helt greit, men jeg innså ved vending at målsetning på 20 minutt røyk.

Christian sykler under triatlon Hvaler - YT Triatlon Team

På sykkelen gjorde jeg som jeg pleier. Åpner hardt og finner en god rytme. Det funket ganske greit, og jeg tok igjen en del på første runde. På den andre og tredje runden var det bare å holde jevnt driv og prøve å ta innpå han i tet. Kjente på slutten at jeg kanskje hadde kjørt litt hardt, så gruet meg til løp. Det viste seg å stemme.

Ut på løpedelen var det veldig tungt. Jeg slet med å få noe fart på beina, og kikket meg mye bakover for å se om det kom noen. Det gjorde det heldigvis ikke, så jeg klarte å holde 2. plassen.

Er fornøyd med gjennomføringa av hele konkurransen, men ser at det er mye å hente på å svømme i felt, og på løping. Så da er det bare å øke treninga frem mot Haugesund som er den første store konkurransen. Rena blir nok bare en veldig god hardøkt på vei mot målet.

Jeg brukte YT Sportsdrikke på triatlon og det funket helt perfekt. Brukte også müslibaren før og restitusjonsbar- og drikke etter. Dette er en veldig god combo for å stille med fulle lager, og for å restituere seg etter trening og konkurranse.

Christian på podiet under triatlon Hvaler - YT Triatlon Team