Om oss

TINE Partner er den virksomheten i TINE SA som bistår næringsmiddelindustrien og storhusholdningsmarkedet i hele Norge.

For industrien er vår viktigste oppgave å utvikle og skreddersy kvalitetsprodukter i nært samarbeid med våre oppdragsgivere. På den måten sikrer vi at de kan tilby sine kunder enda bedre produkter. For storhusholdningsmarkedet er det vår oppgave å begeistre og inspirere serveringsbransjen og institusjonene, og sikre dem hyppige leveranser av de meieriproduktene som gir deres kunder og brukere de beste matopplevelsene.

 

Vi er Norges ledende leverandør av meieribaserte ingredienser til næringsmiddelindustrien. De ansatte i TINE Partner utvikler løsningsorienterte matkonsepter med utgangspunkt i dine behov, for å gjøre hverdagen enklere for deg og dine kunder. Våre dyktige samarbeidspartnere innen næringsmiddelindustrien utfordrer oss daglig innen mange typer bearbeidede matvarer. Dette omfatter bakeri- og konditorvarer, pizza, iskrem, sjokolade, kjøtt, fisk, margarin, supper, sauser, dressinger, salater, produkter med helseprofil og ulike typer ferdigmat.

 

Kompetanseheving med TINE Proffkjøkken

Ønsker du et samarbeid med oss, er det vårt mål at du får oppleve økt verdi gjennom vårt partnerskap. Fokus skal være på å skape verdi, innovasjon og matglede for deg og dine kunder gjennom et nært samarbeid om kompetanseheving og nye produkter og tjenester. Som kunde  får du tilgang til vårt kompetansemiljø som blir satt sammen med fokus på akkurat dine ønsker og utfordringer. TINE har FoU-miljøer på Kaldbakken i Oslo med egne pilotanlegg, pølsemakeri og konditori som kan benyttes i produktutviklingsarbeid.

 

Trygg mat

TINE er sertifisert etter internasjonale standarder som ISO 22000, FSSC 22000 og BRC. Dette skal sikre at TINE leverer trygg mat som forbrukere har tillit til. Ved å etterleve prinsip - pene for HACCP skal det produseres mat som er fri for mikro - biologiske, kjemiske eller fysiske farer, i tillegg til at det ikke skal være udeklarerte allergener til stede i produktet. Gårdene er bygd opp rundt KSL (Kvalitetsystem i landbruk).

Ta kontakt med oss for å få tilsendt dokumentasjon og sertifikater fra TINE

 

Etisk handel                                                                                                               

TINE er medlem av Initiativ for Etisk handel. Etisk handel skal bidra til at varer og tjenester produseres i tråd med internasjonalt anerkjente standarder for menneskerettigheter, arbeidsforhold og miljøhensyn.

TINEs retningslinjer for etisk handel er innarbeidet i selskapets generelle vilkår for varekjøp. Ved bruk av underleverandører plikter leverandøren å påse at underleverandører, og deres underleverandører, etterlever TINEs etiske krav. Videre setter vi krav til våre leverandører om at de har systemer for sporbarhet som ved avtale skal oppgis til TINE.

Les mer om trygg mat

 

Ernæring                                                                                                             

TINE Partner er en viktig medspiller for næringsmiddelindustrien i utvikling av nye produkter, og våre ingredienser brukes i de fleste matvarer som inngår i det daglige kosthold. I TINE bygger vi ernæringskompetanse inn i våre produkter, og er opptatt av å kunne tilby produkter som er i tråd med myndighetenes regelverk og anbefalinger. 

Les mer om ernæring og helse i TINE

 

Kontakt

industri@tine.no

+47 513 71 513

Besøksadresse: Bedriftsveien 7, 0950 Oslo

Postadresse: Postboks 113 Kalbakken, 0902 Oslo

 

MEDARBEIDERE I TINE PARTNER

 

Christian Thøgersen

Direktør, TINE Partner (interim)

Mobil: 948 41 336

Line W. Nemeth

Forretningssjef Fisk, Kjøtt, Pulver & Leieproduksjon

Mobil: 917 27 741

Christian Odgaard

Forretningssjef Ferdigmat

Mobil: 905 36 100

Knut B. Håkonsen

KAM Kjøtt

Mobil: 414 60 026

Steven Blikstad-Løkkevik

KAM Ferdigmat

Mobil: 984 12 389

Hege Bjørgum

KAM fisk

Mobil: 952 40 356

Christine H. Høimyr

Forretningssjef Bakeri og Iskrem

Mobil: 900 24 160

Anja Streitlien

Salg-og markedskoordinator

Mobil: 938 95 715

Caroline Ness Bjerke

KAM Bakeri og Iskrem

Mobil: 908 32 818

Katinka Artnsen

Fagansvarlig

Mobil: 926 89 262